Gelegen in het centrum van Schagen

Het wonderlijke Hotel Marktstad

Boutique Hotel Marktstad in Schagen beschikt over 69 ruime en zeer comfortabele hotelkamers, allemaal met verschillende uitzichten en belevingen, in diverse prijsklassen.

Het ideale hotel voor een thuiswerkplek, een dagje uit, weekendje weg, voor ontspanning aan de kust, of voor een zakelijk verblijf in Schagen.

Om uw verblijf compleet te maken, bent u van harte welkom in ons gloednieuwe Grand Café Restaurant De Ooievaar waar onze keukenbrigade de hele week voor u klaarstaat! Zij nemen u mee naar de wereldkeuken, met de Franse keuken als basis, waar de beste ingrediënten en streekproducten van onze ambachtelijke, veelal biologische en duurzame, leveranciers worden gebruikt.

Voorgevel Hotel Marktstad in Schagen

HÉT HOTEL VAN SCHAGEN

Hotel Marktstad

Met de Markt in Schagen als voortuin, is boutique Hotel Marktstad dé perfecte locatie! Een mix van het levendige centrum van Schagen, en de rust en groene omgeving van onze stadstuin "De Oude Boom". Onze hotelkamers zijn van een 4-sterren niveau en zijn standaard voorzien van airconditioning, gratis Wifi, een zitgedeelte, en een Smart TV. Voor de kookliefhebbers zijn er ook kamers aanwezig met pantry. Bent u op zoek naar een rolstoelvriendelijke kamer, of gaat u voor de extra ruime comfort Suite welke daarnaast beschikt over een ligbad!

Een gedekte tafel in Grand Cafe De Ooievaar

GRAND CAFE RESTAURANT IN SCHAGEN

De Ooievaar

Grand Café Restaurant De Ooievaar is dé nieuwe hotspot van Schagen! De plek waar u uit eten gaat terwijl u geniet van het warme thuisgevoel. Kies voor een borrel in onze hotelbar, drink een kopje koffie in onze 'Igesz' lounge, of laat u verrassen met een uitgebreid ontbijt of kom dineren in onze serre ‘De Oude Boom’ of in het restaurant 'De Ooievaar'. Het is uiteraard ook mogelijk om luxe te dineren in bijvoorbeeld onze binnentuin.

Ontdek omgeving
Wat te doen?

5% korting!

Boek nu op onze website en ontvang 5% korting.