Your message was sent successfully
Back

TO REQUEST

If you have other questions, you can also contact us by telephone
+31224 230 303

Trouwen

Jullie huwelijksdag zal een van de mooiste dagen van jullie leven worden! Die dag vier je natuurlijk graag in een mooie en vertrouwde omgeving. Dan zijn jullie bij  Hotel Marktstad aan het goede adres. Wij hebben alles in huis om het jullie en jullie gasten naar de zin te maken.

Wij vullen graag de dag naar uw wens in: van receptie tot lunch/diner, van intieme ceremonie tot een grandioos feest. Alles is mogelijk. Ieder jaar ontvangen wij vele bruidsparen, ieder met hun eigen ideeën en hun eigen wensen.
Ook kunnen wij meedenken met de aankleding van jullie mooiste dag. Wij bieden diverse stylingpakketten aan om de aankleding (deels) of volledig uit handen te nemen.

Trouwen bij Marktstad

Everything is possible

Bij Hotel Marktstad bieden wij vele mogelijkheden tot het vieren van een geheel verzorgd bruidsfeest. Wilt u bijvoorbeeld een diner en feestavond verzorgen voor uw gasten of 1 van beide? Alles is mogelijk! Hotel Marktstad beschikt namelijk over prachtige nieuwe zalen waar wij uw droombruiloft kunnen realiseren!

Officiele trouwlocatie

Hotel Marktstad is officieel huis der gemeente zoals dat heet en daardoor zijn we een echte trouwlocatie. Het ja-woord kunnen jullie elkaar bij ons geven in de prachtige stadstuin “Oude Boom” of binnen in onze sfeervolle serre! Wij beschikken over de meest aantrekkelijke stadstuin van de Noord-kop met diverse mogelijkheden.

Perfect

Wedding

Op maandag, dinsdag en woensdag kunnen jullie gebruik maken van het totaal pakket Hotel Marktstad Wedding.

Voor een vast bedrag van € 4950,- kunnen wij een geheel verzorgde bruiloft aanbieden.

Perfect wedding

  • 14.30 uur: Ontvangst 30 gasten Hotel Marktstad kopje koffie / thee of Hollands drankje naar keuze
  • 15.00 uur: Aanvang huwelijksceremonie in de serre of onze Stadstuin met 30 gasten & bruidspaar
  • 16.00 uur: Feestelijke toost & aansnijden bruidstaart met Hollands drankarrangement
  • 17.30 uur: Aanvang 3 -gangen keuzemenu, inclusief Hollands drankarrangement
  • 20.00 uur Koffie en thee.
  • 20.30 uur: Aanvang feestavond met DJ in de Igeszzaal inclusief Hollands drankarrangement met warme en koude hapjes  (totaal 80 personen).
  • 00.30 uur Einde feestavond

Huwelijksceremonie inclusief. Meer personen zijn bij te boeken tegen extra kosten. Meerprijs avondgasten €29,50 p.p. Meerprijs dag gasten €89,50 p.p.

Trouwbrochure