BanDeVille samen met YaDonna West

zaterdag 19 november zondag 20 november
Grand Café Restaurant De Ooievaar
€ 10,0

Willy Deville Song Book Tour 2022

Bandeville met gastoptreden van YaDonna West

 Het repertoire van Willy DeVille / Mink DeVille gebracht door

 

YaDonna West (USA) en BanDeVille (Ned)

 

Spanish Stroll / Hey Joe / Demasiado Corazon / Save The Last Dance For Me / Spanish Harlem / Heart and Soul / Stand By Me eva 

 

Een feest van herkenning voor Willy DeVille fans, maar ook liefhebbers van soul, jazz en de typische 'Nawlinz-sound (het geluid van New Orleans) komen ruimschoots aan hun trekken.

 

BanDeVille

Een recensie van een optreden:

Een akoestisch optreden van Willy DeVille in 2002 was voor de zes muzikanten van BanDeVille aanleiding om een repertoire samen te stellen met tal van nummers van deze artiest. En het moet gezegd, dat is uitstekend gelukt. Met Mario van Ooij (saxophone/zang), Laurens Mulders (lead vocals), Frans van Zoest (drums), Peter Vincent (guitar/zang), Peter de Vries (bass/zang) en Wim Goossens (piano/accordeon/zang) stonden er zeer ervaren musici op het podium. Een dol-enthousiast publiek werd in drie slim opgezette sets gaandeweg meegezogen in een keur van mooi uitgedokterde bewerkingen van nummers als Hound dog, Let it be me, I'm Blue So Blue, The Way We Make A Broken Heart, Watermelon man, Come A Little closer, Demasiado Corazon en Hey Joe. Het hoge dansbaarheidsgehalte maakte het allemaal weer een mooi feestje voor zowel band als publiek.

YaDonna West en BanDeVille  een perfecte combinatie voor een fantastische muzikale middag of avond! 

www.BanDeVille.nl

Wees er op tijd bij, want vol=vol!

Reserveer uw ticket(s) via bovenstaande knop.

Zaterdag 19 november 20:00 uur

Zondag 20 november 15:00 uur

Breid dit spektakel uit en combineer deze optredens met een heerlijk comfortabele overnachting in een van onze luxe sfeervolle kamers! Lekker combineren met winkelen in Schagen of gaat u lekker uitwaaien op het strand? Waarom niet? Boek op www.hotelmarktstad.nl/arrangementen of bel de receptie (0224-230303).

 

YaDonna West

YaDonna West

YaDonna West

All the way from New Orleans!' Zo kondigde Willy DeVille haar altijd aan, en daarmee zei hij niets teveel. Met haar krachtige, zuivere, soulvolle stem vertolkt YaDonna, geboren en getogen in New Orleans, de muziek van Willy DeVille en de mooiste liedjes uit het Great American Songbook als geen ander. YaDonna werkte al op jonge leeftijd samen met de groten der aarde: Allen Toussaint, Willy DeVille, The Neville Brothers, The Pointer Sisters en ook zong ze bij Neil Young tijdens zijn laatste wereldtournee. En nu brengt YaDonna de sfeer van New Orleans naar Schagen. 

www.yadonnawest.com