Comedy Night

zaterdag 27 januari
Vanaf 20:30
Hotel Marktstad
€14,95

Steven Stol, Farbod en meer!

Comedy Night

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol humor, lachen en plezier. Hotel Marktstad & Abu Younis slaan hun handen ineen en presenteren het gloednieuw concept: Comedy Night!

Abu Younis is een echte Schagenees met een passie voor stand-up comedy. Naast het runnen van zijn kapperszaak, Youn Hairstyling, heeft hij ook zijn sporen verdiend in de wereld van comedy. Hij heeft onder andere gestaan in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, de halve finale van het Groninger Cabaret Festival en heeft meegedaan aan het programma 'Ik Ga Stuk' van BNN. Nu vindt hij het tijd om hoogwaardige stand-upcomedyavonden te organiseren voor het publiek uit Schagen.

Op zaterdag 27 januari kun je een zorgvuldig samengestelde line-up van comedytalent verwachten, variërend van nieuwkomers met een frisse kijk tot ervaren cabaretiers die hun sporen hebben verdiend. Maar liefst acht comedians zullen het podium betreden om jou aan het lachen te maken, met onder andere niemand minder dan Steven Stol (bekend van onder andere De Speld: Partij tegen de burger) en Farbod (winnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en finalist in het cabaretprogramma 'Ik Ga Stuk' van BNN). Onze MC leidt de avond op een humoristische manier, zodat je van begin tot eind vermaakt wordt.

Na deze avond vol humor stap je niet alleen met een glimlach naar buiten, maar ben je ook weer helemaal opgeladen met positieve energie. Verzeker jezelf van een ticket via de ‘ticket-button’ bovenaan deze pagina.

Datum: Zaterdag 27 januari
Deuren open: 20:30
Einde: rond 23:00
Prijs voorverkoop: €14,95
Prijs deurverkoop: €19,95

Wil je van te voren lekker dineren bij ons in het restaurant? Reserveer dan hier een tafel.

5% korting!

Boek nu op onze website en ontvang 5% korting.