The Fortunate Sons - Tribute to CCR - 1 december

zondag 1 december
Vanaf 16:00  tot 22:00
Hotel Marktstad
€29,50

Een weergaloze ode aan de tijdloze muziek van CCR!

The Fortunate Sons - Tribute to CCR

Ze zijn tweede geworden in het TV-programma 'The Tribute - Battle of the bands' op SBS6!

Ontdek de magie van The Fortunate Sons, een eerbetoon aan CCR dat je terugbrengt naar de legendarische jaren '60 en '70, de bloeiperiode van de popmuziek. Op zaterdag 30 november organiseert Hotel Marktstad een avond volledig geweid aan de Creedence Clearwater Revival band.

Met Toon Eppink als de Nederlandse John Fogerty, brengen ze met krachtige stemmen en energieke optredens het gevoel van Creedence Clearwater Revival tot leven. Velen noemen hem al de Nederlandse John Fogerty. Samen met Arn Kortooms op bas, Ipo van Drooge op drums en Jan van Bijnen op gitaar, toetsen en mondharmonica, zorgen ze voor een onvergetelijk optreden.

Laat je meevoeren door hits zoals "Bad Moon Rising", "Proud Mary" en "Who'll stop the Rain", die nog steeds in het muziekgeheugen gegrift staan. Een feest van herkenning voor jong en oud.

Ben je nog niet overtuigd en wil je de kwaliteiten van de band ontdekken? Bekijk de band dan op onderstaande video waarbij ze hebben opgetreden in de finale van The Tribute - Battle of the bands💃🕺

Deuren open: 16:00
Einde: 22:00

Prijs voorverkoop Early-Bird: €22,50 excl. Fee
Prijs voorverkoop Normaal: €29,50 excl. Fee

Leeftijd: 18+
Het is een sta-concert, dus er zijn geen zitplaatsen

The Fortunate Sons - Battle Of The Bands op SBS6

5% korting!

Boek nu op onze website en ontvang 5% korting.