Tribute: The Beatles Revival

zaterdag 21 september
Vanaf 20:00  tot 01:00
Hotel Marktstad
€25,00

Beleef de tijdloze magie van The Beatles met The Beatles Revival!

Tribute: The Beatles Revival

Keer terug naar de tijd met de ultieme Beatles-ervaring! Herleef de legendarische muziek op zaterdag 21 september in Schagen tijdens een avondvullend programma met The Beatles Revival & DJ Rene Verkerk (bekend van Radio 10). 🎸🎶

The Beatles Revival is een opmerkelijke tributeband uit Tsjechië met een indrukwekkende geschiedenis van ruim dertig jaar. Hun ongeëvenaarde muzikale vakmanschap en verbazingwekkende gelijkenis met The Beatles, met name op het gebied van zang, hebben hen wereldwijde erkenning opgeleverd. De band heeft podia over de hele wereld betoverd, van Europa tot Amerika en zelfs Azië, en heeft een schare toegewijde fans verzameld die genieten van hun authentieke interpretaties van de legendarische nummers van The Beatles.

Een van hun meest gedenkwaardige optredens was tijdens de viering van de verjaardag van Queen Elizabeth, waar ze de eer hadden om voor het Britse koningshuis op te treden. Dit illustreert de buitengewone waardering voor hun muzikale talent en precisie. The Beatles Revival is niet alleen wereldwijd populair, maar ook een graag geziene gast in Nederland, waar ze jaarlijks met veel plezier optredens verzorgen. Hun tournees door Nederland zijn een hoogtepunt voor Nederlandse Beatles-fans en bieden een unieke kans om de magie van The Beatles opnieuw te beleven.

Dus, als je een liefhebber bent van de tijdloze muziek van The Beatles en wilt genieten van een onvergetelijke avond vol hits zoals "Hey Jude," "Let It Be," "Twist and Shout," "Yesterday," "Come Together," "A Hard Day's Night," en nog veel meer, nodigen we je van harte uit om met ons mee te zingen en te genieten van de magie van The Beatles Revival.

Verzeker jezelf van een ticket via de ‘ticket-button’ bovenaan deze pagina.

Deuren open: 20:00
Einde: 01:00
Prijs voorverkoop: €25,- (excl. fee)
Prijs deurverkoop: €30,-

Leeftijd: 18+
Er zijn geen zitplaatsen.

Sfeerimpressie The Beatles Revival

5% korting!

Boek nu op onze website en ontvang 5% korting.