Eten & Drinken

Restaurant in Schagen

GRAND-CAFÉ RESTAURANT DE OOIEVAAR

Open voor ontbijt, lunch, borrel of vroeg diner!

Vol passie genieten van het leven.

Ontdek de veelzijdige gastronomie van boutique Hotel Marktstad & Grand-Café Restaurant De Ooievaar in Schagen.

Bij Grand-Café Restaurant De Ooievaar staat Hollandse gezelligheid hoog in het vaandel. Kies voor een borrel in onze hotelbar, drink een kopje koffie in onze Igesz Lounge, of laat u verassen met een uitgebreid ontbijt, lunch of diner in onze serre 'De Oude Boom'. Het is uiteraard mogelijk om luxe te dineren in bijvoorbeeld onze binnentuin.

Ons doel is om een warme, toegankelijke en ongedwongen plek te creëren voor vrienden, familie of collega’s. Een restaurant waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes, en waar het draait om gezelligheid.

Producten van hoge kwaliteit is voor ons een must. En liefst werken we hiervoor samen met leveranciers uit de regio. Zodat heerlijk ook eerlijk is!

De Ooievaar is een toegankelijk Grand Café met dorpse sferen en stadse kwaliteit. De gastvrije bediening zorgt direct voor een warm welkom en staat je enthousiast te woord.

Gezellig, Lekker en Vertrouwd.

Menukaart De Ooievaar

restaurant

Grand-Café De Ooievaar

In Grand-Café De Ooievaar willen we dezelfde gastvrijheid uitdragen, zoals dat sinds 1953 zo vertrouwd was. Een restaurant waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes, en waar het draait om gastvrijheid & gezelligheid.

hotelbar & lounge

Igesz hotelbar en lounge

U kunt in onze 'Igez' Hotelbar & Lounge terecht voor een lekker drankje, een spannende quiz avond, een potje dart, een gezellige High Wine of High Beer, of u bestelt onze lekkere bar bites.

serre

Serre de oude boom

Serre 'De Oude Boom' is uitstekend geschikt voor de grotere diners en partijen. Daarnaast bent u ook welkom voor (het houden van) optredens, vergaderingen, bruiloften, verjaardagen, condoleances, kraamfeesten en recepties.

stadstuin

Stadstuin de oude boom

In onze unieke Stadstuin met monumentale 'Oude Boom' is het genieten in de zon van een heerlijk ontbijt, koffie met taart, een welverdiende lunch, een gezellige BBQ met je vrienden, een intiem diner of gezellig een drankje drinken onder het genot van een heerlijke bite.