Het Magic Cabaret Theater Diner met Rob en Emiel!

EEN AVOND VOL HUMOR EN VERWONDERING

MAGIC CABARET THEATER DINER

Boek nu dit Magic Cabaret Theater Diner arrangement vanaf € 57,50 p.p.

Bij het Magic Cabaret Theater Diner wordt u de hele avond in de watten gelegd. Tijdens deze compleet verzorgde avond uit wordt u verrast door vele bijzondere acts van Rob en Emiel. Hun veelbesproken shows zijn het beste te omschrijven als een originele combinatie van cabaret, magic, stand-up comedy en mentalisme. U geniet in alle rust van overheerlijke gerechten terwijl in het speciaal ingerichte theater het dak er af gaat. Niet voor niets werden zij uitgeroepen tot beste van de wereld in hun vakgebied.

Bekijk een sfeerimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=HM8aVKoNvec

Er zijn voor de shows 𝟮 𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻 beschikbaar:
1 Diner - €57,50 per persoon exclusief dranken.
2 Diner en overnachting - €100,- per persoon exclusief dranken en o.b.v. 2 personen in 1 kamer.

Voorwaardes arrangement: het arrangement is per 2 personen boekbaar. In het geval van annulering, wijziging of no-show worden er geen kosten gerestitueerd. 

Hoe reserveren:

  • In de boekingsbalk op deze pagina (hierboven) kunt u het diner en overnachting arrangement boeken. Let op: aankomstdatum moet 29 November zijn en vertrekdatum 30 November. Na het kiezen van de kamer vind u het tarief voor het arrangement. Prijs kan per kamer verschillen en is vanaf €100,- per persoon (o.b.v. 2 personen in 1 kamer). De Budget Kamer is uitgesloten. Indien u meerdere dagen wilt overnachten, graag telefonisch reserveren op 0224-230303.

  • Telefonisch via 0224-230303 (voor zowel diner arrangement als diner en overnachting arrangement)

  • Per mail via receptie@hotelmarktstad.nl (voor zowel diner arrangement als diner en overnachting arrangement)