Feesten & partijen

Feesten & partijen

Wilt u een onvergetelijk feest organiseren in het hart van Schagen?

Een feest is pas écht geslaagd als iedereen een geweldige tijd heeft gehad! Dat begrijpen wij bij Hotel Marktstad en Grand Café restaurant De Ooievaar maar al te goed. Daarom zijn er vele mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsfeest, babyshower, kraamfeest, verjaardag, jubilea en borrels. Het hotel is sfeervol ingericht en vanwege de vele mogelijkheden voor het organiseren van feesten is het de ideale locatie voor ieder evenement!  

De Serre is uitstekend geschikt voor de grotere diners en partijen. Elk evenement kan naar eigen wens worden ingevuld. Wij denken graag met u mee vanaf de voorbereiding tot de invulling, zodat u onbezorgd kunt genieten van een onvergetelijke tijd. Wat uw wensen ook zijn, we horen het graag, denken met u mee en verzorgen het tot in de puntjes. 

In onze unieke Stadstuin met monumentale oude boom is het genieten in de zon van een heerlijk ontbijt, koffie met taart, een welverdiende lunch, een gezellige BBQ met je vrienden, een intiem diner of gezellig een drankje drinken onder het genot van een heerlijke bite.

Een zakelijk feest organiseren in Schagen

Een kerst,- of nieuwjaarsborrel is de ideale gelegenheid om samen met uw collega’s terug te blikken op een productief jaar en te toasten op een succesvol nieuwjaar. Een geweldige manier om het jaar positief af te sluiten of het nieuwe jaar te starten samen met collega’s. Hotel Marktstad en restaurant Grand Café De Ooievaar heeft verschillende zalen met een stijlvolle inrichting voor grote en kleine gezelschappen. Bovendien zorgen wij voor drankjes en culinaire hapjes. We maken graag samen een passende offerte, zodat de catering precies aansluit bij het thema van uw feest. Er zijn vele mogelijkheden om hartige of zoete lekkernijen te serveren. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid dinerbuffet, à la carte diner, een high tea of een walking dinner. 

Wilt u meer weten over een feest organiseren in Schagen?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de sfeer te komen proeven, u mag vrijblijvend langskomen om te kijken. Wij helpen u graag het perfecte feest te organiseren in het hart van Schagen!


WILT U GRAAG MEER INFORMATIE ONTVANGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

VRAAG INFORMATIE AAN

Andere mogelijkheden

5% korting!

Boek nu op onze website en ontvang 5% korting.