Vergaderingen

  • Carré
  • U-vorm
  • Cabaret
  • School
  • Examen
  • Theater
  • Anders

Boek een vergaderarrangement bij Hotel Marktstad in Schagen.

Vergaderen in Schagen en omgeving?

Op een steenworp afstand van de Noord Hollandse kust, in het pittoreske Schagen, is Hotel Marktstad gevestigd. Ons hotel is de ideale uitvalsbasis voor een zakelijke overnachting of bijeenkomst. De omgeving van Hotel Marktstad leent zich bovendien uitstekend voor diverse outdoor en teambuilding activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietstocht door de bollenvelden, een strandwandeling in Callantsoog of een heerlijk wijn proeverij in onze stadstuin, het kan allemaal! 

De ruimtes van Hotel Marktstad en Grand café restaurant De Ooievaar zijn ideaal voor de meest uiteenlopende zakelijke evenementen. Door de diversiteit aan zalen kunt u met gezelschappen tot wel 60 personen bij Hotel Marktstad terecht voor een meeting of zakelijk event.

In de vergaderruimtes zijn diverse opstellingen mogelijk om uw vergadering tot een succes te maken. Bovendien zijn onze vergaderruimtes in het hotel voorzien van eigen pantry, interactief Touch screen, airco en beschikken over gratis Wifi. Daarnaast is er op loopafstand voldoende parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Door de uitstekende service, centrale ligging, inspirerende omgeving en uitgebreide mogelijkheden vindt u bij Hotel Marktstad alle ingrediënten die uw event of meeting tot een ongeëvenaard succes maken! 

Een rustige plek midden in het hart van Schagen, een locatie die uw gast zal onthouden.

Bekijk ons vergaderarrangement of neem vrijblijvend contact met ons op via events@hotelmarktstad.nl of bel 0224 - 230303.


Zaal 1

Uitleg zaal

Zaal 2

Uitleg zaal 2

Wij helpen je graag

Contact

Andere mogelijkheden