Bruiloften / trouwen

ZEG JA!

Trouwen

Als u op zoek bent naar de meest romantische, alles in één trouwlocatie in hartje Schagen, bent u bij Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar aan het juiste adres. 

Hoe makkelijk is het om de mooiste dag van je leven te kunnen vieren zonder stress! De fotoshoot, de lunch, de trouwceremonie, taart aansnijden en toasten, de receptie, het diner en het avondfeest, ja zelfs een romantische bruidssuite voor jullie en luxe kamers voor de gasten. Alles op één fantastische locatie midden in het centrum van Schagen. Bij slecht weer en zelfs in de winter, hoeft u zich geen zorgen te maken, dan vindt de plechtigheid ‘gewoon’ plaats in onze sfeervolle Serre. En bij mooi weer kunt u gebruik maken van onze romantische en unieke binnentuin. En terwijl u de bruidstaart aansnijdt, bereidt onze Chef het huwelijksdiner voor. En niet te vergeten een sensationele feestavond maakt de dag van uw leven compleet. In de bruidssuite blikt u samen terug op een dag vol mooie indrukken en ook voor de gasten die van ver gekomen zijn om u te feliciteren, hebben wij een kamer gereserveerd. Andere wensen, ideeën of plannen? Leg ze voor, dan zorgt ons personeel er samen met jullie, voor dat deze dag perfect verloopt. Of het nu alleen de ceremonie, het diner of de hele trouwdag is: Wij van Hotel Marktstad en De Ooievaar staan voor jullie klaar.

De organisatie van uw complete bruiloft, waarbij met al uw wensen rekening wordt gehouden, is maatwerk. Wij van Hotel Marktstad en restaurant De Ooievaar informeren u met plezier over de mogelijkheden. Maak van uw trouwdag een dag om nooit te vergeten en leg de organisatie en verzorging in handen van ons team, zodat u volledig ontspannen, samen met uw gasten van uw trouwdag kunt genieten

Een onvergetelijke ervaring in een perfecte trouwlocatie! Let’s meet! 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, zodat wij persoonlijk uit kunnen leggen waarom Hotel Marktstad en Grand Café Restaurant De Ooievaar dé locatie is voor jullie droombruiloft.


Wilt u graag meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Vraag informatie aan

Bekijk onze andere opties

5% korting!

Boek nu op onze website en ontvang 5% korting.