Bruiloften / trouwen

ZEG JA!

Trouwen

ZEG JA! bij Hotel Marktstad en grand café restaurant De Ooievaar in Schagen. Hoe makkelijk is het om de mooiste dag van je leven te kunnen vieren zonder stress! De fotoshoot, de lunch, de trouwceremonie, taart aansnijden en toasten, de receptie, het diner en het avondfeest, ja zelfs een romantische bruidssuite voor jullie en luxe kamers voor de gasten. Alles op één fantastische locatie. Bij slecht weer en zelfs in de winter, hoeft u zich geen zorgen te maken, dan vindt de plechtigheid ‘gewoon’ plaats in onze sfeervolle Serre. En bij mooi weer kunt u gebruik maken van onze romantische en unieke binnentuin. Een onvergetelijke ervaring in een perfecte trouwlocatie!

Proosten met een glas bubbels, het serveren van de door jullie aangesneden bruidstaart: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Het huwelijksdiner wordt vol passie samengesteld door onze chef-kok. Andere wensen, ideeën of plannen? Leg ze voor, dan zorgt ons personeel er, samen met jullie, voor dat deze dag perfect verloopt. Of het nu alleen de ceremonie, het diner of de hele trouwdag is: de mensen van De Ooievaar staan voor jullie klaar.

Lets meet! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak, zodat wij persoonlijk uit kunnen leggen waarom Hotel Marktstad en Grand café restaurant De Ooievaar dé locatie is voor jullie droombruiloft.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Vraag informatie aan

Bekijk onze andere opties