Vrienden en familie

Wij helpen met jouw event

Events

Welkom bij Hotel Marktstad, waar gastvrijheid centraal staat. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, feest, condoleance, groepsdiner of babyshower, wij staan paraat om van elk evenement een groot succes te maken. Ontdek de diversiteit van onze zalen, variërend van een rustige stadstuin tot een ruime feestzaal voor maximaal 750 personen.

Bij ons heeft u de unieke mogelijkheid om te kiezen tussen het houden van het evenement binnen in de Serre of juist naar buiten te gaan met mooi weer in De Stadstuin. Ook is het combineren van beide opties tijdens het evenement mogelijk. U bent dus niet afhankelijk van het weer!

En wat is een geslaagd feest zonder uitgebreide culinaire mogelijkheden? Denk aan een verfijnd 3-, 4- of 5-gangen Chefs Keuzemenu, een smaakvol buffet, een sfeervolle BBQ of een trendy walking dinner. Al deze opties bieden wij met topkwaliteit dankzij onze hoogstaande koks.

Bekijk hieronder de mogelijkheden. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem contact op met onze Events afdeling via events@hotelmarktstad.nl of bel direct naar 0224-230303.

Evenementen
Condoleance

Condoleance

Hoewel de aanleiding van de bijeenkomst treurig is, kan een prettig geregelde condoleance veel zorgen wegnemen.


Feesten & partijen

Feesten & partijen

Met onze eindeloze mogelijkheden kunnen wij van iedere gelegenheid een feest maken!


Meer informatie over een van onze zalen?

Offerte / Contact

5% korting!

Boek nu op onze website en ontvang 5% korting.