Bedrijven

wij helpen met jouw event

Meeting & Events

In onze vergaderzalen op de eerste en tweede verdieping, zijn alle faciliteiten aanwezig voor inspirerende meetings, effectieve vergaderingen, lezingen of presentaties voor 16 tot 30 personen. Indien u een grotere ruimte nodig heeft dan kunt u terecht in onze Igesz Bar & Lounge of in Serre ‘De Oude Boom’ met binnentuin.

Onze effectieve vergaderlocatie schept de basis voor een goede, open sfeer om op de juiste manier met elkaar te kunnen communiceren. De unieke uitstraling van Hotel Marktstad is inspirerend en geeft goede energie, wat natuurlijk belangrijk is tijdens het houden van een vergadering of meeting.

Alle technische benodigdheden zoals een smartboard, beamers, bekabeling, geluidsfaciliteiten, stopcontacten en snelle gratis WIFI zijn aanwezig.

In de pauze kan er gebruik gemaakt worden van een heerlijke lunch of na afloop even informeel evalueren onder het genot van een drankje en een hapje of zelfs een culinair diner.

Benieuwd naar onze mogelijkheden of arrangementen? Neem contact op met onze Events afdeling via events@hotelmarktstad.nl of bel direct naar 0224-230303

Evenementen
Vergaderingen

Vergaderingen

Een eigenzinnige vergaderlocatie, dat merkt u in ons monumentale pand uit 1870 voorzien van alle hedendaagse gemakken.


Conferenties

Conferenties

Op zoek naar een inspirerende ruimte waar u een lezing kunt geven? Hotel Marktstad in Schagen is een uitzonderlijke evenementenlocatie.


Feesten & partijen

Feesten & partijen

Met onze eindeloze mogelijkheden kunnen wij van iedere gelegenheid een feest maken!


Meer informatie over een van onze zalen?

Offerte / Contact

5% korting!

Boek nu op onze website en ontvang 5% korting.