Eten & Drinken

Restaurant in Schagen

GRAND-CAFÉ RESTAURANT DE OOIEVAAR

Vol passie genieten van het leven.

Ontdek de veelzijdige gastronomie van boutique Hotel Marktstad & Grand-Café Restaurant De Ooievaar in Schagen.

Bij Grand-Café Restaurant De Ooievaar staat Hollandse gezelligheid hoog in het vaandel. Kies voor een borrel in onze hotelbar, drink een kopje koffie in onze Igesz Lounge, of laat u verrassen met een uitgebreid ontbijt of diner in onze serre 'De Oude Boom' of 'Restaurant de Ooievaar'. Het is uiteraard mogelijk om lekker te eten en drinken in onze binnentuin.

Ons doel is om een warme, toegankelijke en ongedwongen plek te creëren voor vrienden, familie of collega’s. Een restaurant waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes, en waar het draait om gezelligheid.

Producten van hoge kwaliteit is voor ons een must. En liefst werken we hiervoor samen met leveranciers uit de regio. Zodat heerlijk ook eerlijk is!

De Ooievaar is een toegankelijk Grand Café met dorpse sferen en stadse kwaliteit. De gastvrije bediening zorgt direct voor een warm welkom en staat je enthousiast te woord.

Gezellig, Lekker en Vertrouwd.

Reserveer-tafel-in-restaurant-de-ooievaar-in-schagen

Wij kijken uit naar uw komst!

Tafel reserveren!

Grand-Café Restaurant De Ooievaar is dé nieuwe hotspot van Schagen! De plek waar u uit eten gaat terwijl u geniet van het warme thuisgevoel. Schuif aan in ons sfeervolle restaurant en geniet van de heerlijke (streek)gerechten met een bijhorend glas wijn.

restaurant

Restaurant De Ooievaar

In Grand-Café De Ooievaar willen we dezelfde gastvrijheid uitdragen, zoals dat sinds 1953 zo vertrouwd was. Een restaurant waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes, en waar het draait om gastvrijheid & gezelligheid.

hotelbar & lounge

Igesz hotelbar en lounge

U kunt in onze 'Igez' Hotelbar & Lounge terecht voor een lekker drankje om uw dag ontspannend af te sluiten.

serre

Serre de oude boom

Serre 'De Oude Boom' is uitstekend geschikt voor de grotere diners en partijen. Daarnaast bent u ook welkom voor (het houden van) optredens, vergaderingen, bruiloften, verjaardagen, condoleances, kraamfeesten en recepties.

stadstuin

Stadstuin de oude boom

In onze unieke Stadstuin met monumentale 'Oude Boom' is het genieten in de zon van een heerlijk ontbijt, koffie met taart, een gezellige BBQ met je vrienden, een intiem diner of gezellig een drankje drinken onder het genot van een heerlijke bite.

5% korting!

Boek nu op onze website en ontvang 5% korting.